fbpx

Xbox bevestigd aanwezigheid op gamescom

Goed nieuws voor wie van plan is om eind augustus af te zakken naar Keulen: Microsoft heeft bevestigd dat het aanwezig zal zijn op Gamescom met een grootse Xbox-stand.

Het Amerikaanse bedrijf zegt zo fans uit Europa en de rest van de wereld de kans te geven om games die de komende 12 maanden naar Xbox komen, uit te proberen.

Bovendien geven ze aan dat we meer updates mogen verwachten van enkele games, dus heel misschien geven ze ook een korte showcase.

Eerder gaf PlayStation al te kennen niet aanwezig te zijn op Gamescom, dat door gaat van 24 tot en met 28 augustus in de Kölnmesse in, euhm, Keulen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d