Iron Man showt zijn kwaliteiten in Marvel’s Midnight Suns gameplay-trailer

Onlangs mochten we genieten van uitgebreide gameplay beelden van Captain America in Marvel’s Midnight Suns. Ontwikkelaar Firaxis Games had toen gezegd dat ze geregeld nieuwe superhelden in de kijker zouden zetten. Zo gezegd zo gedaan, want niemand minder dan Iron Man staat te popelen om zijn kunsten te showen aan het grote publiek.

In Marvel’s Midnight Suns heb je in combat telkens de mogelijkheid om één movement te doen, drie kaarten te gebruiken en twee redraws toe te passen. De redraw functie kan je het best gebruiken, als je slechte kaarten hebt. Je kan dan twee kaarten selecteren om deze om te ruilen in hopelijk betere kaarten. Bij Iron Man werkt deze functie echter iets anders.

Wanneer Iron Man redraw gebruikt zal hij deze kaarten niet omruilen voor andere, maar maakt hij deze kaarten sterker. Ideaal dus als je over goeie kaarten beschikt en deze nog sterker wil maken. Als je dan ook met andere superhelden een goeie band creëert, en je gaat met deze helden de strijd aan, dan zal Iron Man uit deze situatie enorm veel voordeel halen.

Mijn enthousiasme was na het bekijken van de beelden van Captain America wat gestegen, maar na Iron Man kan ik niet meer wachten om aan de slag te gaan met deze tactische rpg in het Marvel-universum.

Marvel’s Midnight Suns is speelbaar vanaf 7 oktober 2022, dit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. De versie voor Nintendo Switch zou op de planning staan voor 2023.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.