Komt Michael Meyers aan zijn einde in eerste trailer voor Halloween Ends?

Alle goede dingen bestaan uit drie: de Lord of the Rings-trilogie, The Hobbit, Star Wars, Jurassic Park en World, en zo kan ik nog lang doorgaan. Ook Halloween Ends is trouwens het derde, en meteen ook laatste, deel uit deze reboot trilogie.

Vanaf 13 oktober ontdekken we hoe het afloopt met zowel Michael Meyers als Laurie Strode (Jamie Lee Curtis).

Het verhaal van deze in aantocht zijnde slasher film, die dient als een direct vervolg op 2021’s Halloween Kills, zal vier jaar na de gebeurtenissen van Halloween Kills en Halloween uit 2018, die beide plaatsvonden op dezelfde nacht, plaatsvinden.

Reken dus op de ultieme, en misschien zelfs finale confrontatie tussen de twee iconische personages uit deze horrorsaga.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)