fbpx

Alienware lanceert de ultieme AMD Advantage-laptop met als primeur de vernieuwende Display Technology

Alienware blijft deze maand vernieuwen en verlegt alweer de grenzen van gaminghardware met de lancering van ‘s werelds krachtigste 17-inch AMD Advantage-laptop, die werd uitgerust met de gloednieuwe, grensverleggende 480Hz-beeldschermtechnologie.

We hebben de laptops niet getest, de info komt uit het persbericht.

Deze nieuwe ontwikkelingen zijn ontworpen om beelden scherper, gameplay vloeiender en ervaringen voor de gamers meeslepender te maken, en leveren het toppunt van gaming-ervaringen. Want dat staat centraal in het DNA van Alienware.

Lees hier een kort overzicht van de producten die gelanceerd worden:

  • Alienware m17 R5: De ultieme AMD Advantage-laptop is nu beschikbaar met de nieuwe AMD Radeon RX 6850M XT 12 GB GDDR6 GPU en verschillende AMD Smart Technologies om de troon op te eisen als ‘s werelds krachtigste 17″ AMD Advantage-laptop voor ongeëvenaarde prestaties. Hij levert extreme snelheden en responstijden zodat gamers hun favoriete games kunnen spelen met vloeiende gameplay, waardoor het voelt alsof de game een verlengstuk van hun zintuigen is geworden.
  • 480Hz-beeldschermtechnologie: Het eerste 480Hz-scherm in de sector is nu beschikbaar op de Alienware m17 R5 en Alienware x17 R2 en levert vloeiende animaties voor eenvoudiger volgen van doelen, vermindering van ghosting om afleidende effecten te minimaliseren, en lagere systeemlatency waardoor het eenvoudiger is om andere spelers eerder te zien.

Alienware m17 R5

De krachtigste Alienware-laptop tot nu toe verwelkomt nu de nieuwe AMD Radeon RX 6850M XT 12 GB GDDR6 GPU in de configuratielijn en eist de troon op van ‘s werelds krachtigste 17″ AMD Advantage-laptop voor werkelijk ongeëvenaarde prestaties.

Deze laptop levert extreme snelheden en responstijden, zodat gamers hun favoriete titels kunnen spelen met zulke vloeiende gameplay, dat het voelt alsof de game een verlengstuk van hun zintuigen is geworden. Deze laptop biedt ook de volgende AMD Smart Technologies om gameplay te verbeteren:

  • AMD Smart Shift Max: Dynamische vermogensverschuiving tussen een Radeon GPU en APU verhoogt de prestaties voor gaming, rendering en contentcreatie.
  • AMD Smart Access Graphics: Verbetert framerates, vermindert latency en bespaart batterij door discrete Radeon graphics of Ryzen graphics in te schakelen om rendering en presentatie af te handelen met behoud van AMD FreeSync™. Alleen beschikbaar bij bepaalde modellen.
  • AMD Smart Access Memory: Gamers krijgen een extra voorsprong wanneer hun Ryzen-processoren het volledige potentieel van het geheugen van de Radeon grafische kaart kunnen benutten.
  • AMD FreeSync Premium: Maakt een einde aan haperige gameplay met vloeiende, artefactvrije prestaties bij vrijwel elke framerate. Deze adaptieve synchronisatietechnologie stemt de vernieuwingsfrequentie van de grafische kaart en het beeldscherm op elkaar af voor een boterzachte gameplay.

480 Hz Display Technology

De eerste FHD (1920 x 1080) 480Hz 3ms-panelen in de sector zijn nu beschikbaar op de Alienware m17 R5 en Alienware x17 R2 gaminglaptops. Deze weergavetechnologie brengt een groot aantal gameplayvoordelen met zich mee, zoals vloeiende animaties voor eenvoudiger volgen van doelen, vermindering van ghosting om afleidende effecten te minimaliseren, en lagere systeemlatency zodat gamers andere spelers eerder kunnen opmerken. Deze schermen zijn verkrijgbaar met AMD FreeSync of NVIDIA G-SYNC met Advanced Optimus, zodat ze passen bij de grafische kaart die de gamer kiest.

Als alternatief biedt Alienware UHD (3840 x 2160) 120Hz 3ms-schermen op m17 R5- en x17 R2-laptops voor wie meer geïnteresseerd is in een scherm met een hogere resolutie dan in hogere framesnelheden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d