Xbox Game Pass titels voor juli aangekondigd

Xbox Game Pass

Microsoft heeft de volgende reeks titels voor Xbox Game Pass voor console, pc en Xbox Cloud Gaming bevestigd.

As Dusk Falls (cloud, console en pc), Ashes of the Singularity: Escalation (pc) en Watch Dogs 2 (cloud, console en pc) worden vandaag toegevoegd aan de Game Pass service.

Later komt daar nog bij; MotoGP 22 (cloud, console en pc) en Torment: Tides of Numenera (cloud en console) op 21 juli en Inside (cloud, console, en pc) op 29 juli.

Titels die eerder in juli al werden toegevoegd aan Xbox Game Pass zijn onder andere Yakuza 0, Yakuza Kiwami, Yakuza Kiwami 2, Last Call BBS, DJMax Respect V, Matchpoint: Tennis Championships, Road 96, Escape Academy, My Friend Peppa Pig, Overwhelm, Paw Patrol the Movie en PowerWash Simulator.

Tot de Xbox Live Games with Gold-titels van juli behoren Beasts of Maravilla Island, Relicta, en de Xbox 360-games Thrillville: Off the Rails en Torchlight. Microsoft bevestigde eerder deze maand dat Xbox Games with Gold vanaf oktober 2022 geen Xbox 360-titels meer zal bevatten.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.