Met Let’s Sing presents ABBA word je een echte Singing Queen!

Let's Sing ABBA

Momenteel kan je de gloriejaren van ABBA opnieuw beleven tijdens ABBA Voyage in London. Maar als je geen zin hebt om die trip te maken, kan je misschien zelf je stembanden op de proef stellen.

Ontwikkelaars Ravenscourt en Voxler hebben vandaag namelijk bekend gemaakt dater later dit jaar een speciale ABBA-versie verschijnt van de populaire karaoke-game Let’s Sing.

Let’s Sing presents ABBA bevat 30 van de grootste ABBA-klassiekers waaronder Mamma Mia, Dancing Queen, Waterloo, Money, Money, Money, Thank You For The Music, The Winner Takes It All en Take A Chance On Me.

Ook bevat de game één hit uit het nieuwste album Voyage. Daarnaast werd de interface aangepast om je zo helemaal in de discofever onder te dompelen.

Let’s Sing presents ABBA verschijnt later dit jaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.