Test zeven dagen lang de duurdere PlayStation Plus-abonnementen

New PlayStation Plus Essential Extra Premium

Een kleine maand geleden lanceerde PlayStation eindelijk de update in hun abonnement structuur. Vanaf dat moment moet je kiezen uit drie verschillende tiers.

Het leuke is dat je nu een week lang gratis PlayStation Plus Extra en Premium kan uitproberen. Als zitten er wel enkel dikke, vette addertjes onder dit nieuws.

In de eerste plaats lijkt het erop dat deze actie enkel geldig is voor nieuwe abonnees. Want als je een Essential abonnement hebt, zie je de trails niet in de PlayStation Store. Dat heeft Eurogamer ontdekt.

Het tweede addertje is het feit dat het uitgeprobeerde abonnement automatisch verlengd wordt na de proefperiode van zeven dagen. Wees er dus op tijd bij om je abonnement te annuleren als je toch niet overtuigd bent!

Wil je alles nog eens op een rijtje zien van het nieuwe PlayStation Plus? Check dan zeker onze handige PlayStation Plus-special.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

2 gedachten over “Test zeven dagen lang de duurdere PlayStation Plus-abonnementen

  1. Altijd jammer dat men truken van de foor moet gebruik om eens te kijken of de service een verbetering is tov vroeger. Voor mij is de automatische verlenging een enorme turn-off en gaat ook automatisch aan mij voorbij. Dit soort zaken hoeft helemaal niet imo …

  2. De perfecte kans om Stray in 7 dagen uit te spelen als nieuwe abonnee…
    Spijtig dat het niet voor bestaande subscriptions is

Reacties zijn gesloten.