Baldur’s Gate 3 nieuwste update introduceert nieuw speelbaar ras en klasse

Tijdens een nieuwe zogenaamde Panel From Hell onthulde Larian de achtste grote update voor Baldur’s Gate 3. Deze gaat door het leven als Of Valour and Lore en introduceert de Bard-klasse en een nieuw speelbaar ras: Gnomes. De update is nu speelbaar.

De achtste grote update voor Baldur’s Gate 3 werd onthuld tijdens het Panel From Hell, met een live optreden van Hunter – een Belgische metal band geleid door Larians eigen Head of Production, David Walgrave, een optreden van Neil Newbon, en commentaar van Volothamp Geddarm zelf (gespeeld door Stephen Hogan).

Larian’s Eurovisie-thema live show onthulde de toevoeging van de Bard klasse, een speelbaar Gnome ras, een grote upgrade in het tempo van de gevechten, en meer.

De volledige patch notes kan je terugvinden op Steam want het zijn er heel wat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)