WWI survival horror game Ad Infinitum verschijnt 20 april 2023

Ook WWI survival horror game-titel Ad Infinitum liet van zich horen op Nacon Connect. Dit met de bekendmaking van de releasedatum, namelijk 20 april 2023 op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc via Steam. Daarnaast kregen we ook een nieuwe gameplay trailer te zien.

Ad Infinitum plaatst je in de schoenen van een Duitse soldaat die vastzit in de loopgraven tijdens de Eerste Wereldoorlog.

In deze surrealistische nachtmerrie met de nadruk op sfeer en verhaal, moet je pijn, wanhoop en corruptie overwinnen terwijl je vecht voor je leven en je geestelijke gezondheid. Verschrikkelijke wezens, dodelijke valstrikken en krankzinnige mysteries markeren je pad door het slagveld. Overwin ze om je ziel te redden en meer sinistere waarheden te onthullen.

De titel zal volgens de omschrijving “uitdagende puzzels bevatten die zijn ingebed in de historische setting“, samen met “historisch accurate uitrusting en omgevingen“. Ad Infinitum zal ook stealth-gameplay bevatten, waarbij de spelwereld zelf verandert op basis van beslissingen van de speler, en een verhaal over de “tragedie van een familie“.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)