De ontwikkeling van Heroes of the Storm wordt officieel stopgezet

Zeven jaar na de release van Heroes of the Storm heeft Blizzard aangekondigd dat ze de MOBA (Multiplayer online battle arena) geen grote updates meer zullen geven.  Wel blijven hero rotations en seasonal rolls aanwezig.

HotS (Heroes of the Storm) is eigenlijk al een tijdje aan een stille dood bezig. Sinds 2018 zit de ontwikkeling van de MOBA op een heel laag pitje. De Warcraft-ontwikkelaar kondigde toen aan dat het ontwikkelingsteam van HotS zich op een ander project zou focussen.

In een officiële verklaring die vrijdag werd gepubliceerd, zei Blizzard dat het niet langer grote toevoegingen zou doen aan Heroes of the Storm, en verder alleen nog bug patches zal doen. Een beetje op dezelfde manier als hoe ze het met StarCraft en StarCraft II hebben gedaan.

Spijtige zaak voor HotS, want dit is nog steeds een zeer leuke MOBA!

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.