Nieuwe gratis map voor Hitman 3 verschijnt eind juli

Agent 47 zoekt exotische oorden op in deze nieuwe map op Hitman 3. Haal dat hawaïhemd alvast uit je kast, er zullen zeker bloedspatten op komen.

Ditmaal zal de huurmoordenaar zijn slachtoffers maken op Ambrose Island. Het is een verborgen baai in de Andamanse Zee waar onze gladgeschoren moordmachine met zijn geluiddempend wapen en wurgkoord in de aanslag jacht zal maken op een oorlog- en sekteleider. Op welke manier je dit doet is volledig vrij te bepalen.

Er zal genoeg te beleven en te ontdekken vallen naast het vermoorden van piraten. Er staan verschillende uitdagingen klaar om te voltooien en speciale doelwitten die je aan je ‘kill list’ zal kunnen toevoegen, dit alles levert je uiteraard unieke beloningen op.

Ambrose Island verschijnt op 26 juli.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”