“Skull and Bones krijgt eerste week juli speciale livestream met nieuwe gameplay”

Skull And Bones

Sinds maart kan je jezelf inschrijven voor het testprogramma van Skull and Bones. De piratengame van Ubisoft heeft al een hobbelig ontwikkelparcours afgelegd, maar er zou nu toch licht aan het eind van de tunnel te zien zijn.

Volgens notoir nieuwslekker Tom Henderson zou Skull and Bones de eerste week van juli opnieuw worden voorgesteld aan het grote publiek via een speciale livestream. Tijdens deze livestream zouden we nieuwe gameplay te zien krijgen en meer uitleg van de ontwikkelaars.

Daarnaast verwacht Henderson ook dat er tijdens dat event een releasedatum wordt vrijgegeven. Het valt af te wachten of deze beweringen effectief kloppen, maar het track record van Henderson is erg positief, dus er zit zeker waarheid in dit bericht.

De initiële aankondiging van Skull and Bones vond plaats in 2017, dat is ondertussen vijf jaar geleden…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.