fbpx

Bandai Namco komt met Digimon-horloge op de proppen

Het kan nogal moeilijk zijn om kinderen van hun tablet of console weg te lokken om iets actiever te doen. Maar wat als dat actieve gebeuren ook aan de hand van games kan gebeuren? Bandai Namco komt met een behoorlijk coole watch op de proppen die jong en oud moet aanzetten tot bewegen.

De Vital Hero-horloge van Bandai Namco combineert namelijk een fitness tracker met de wereld van Digimon. De watch stimuleert kinderen om te bewegen aan de hand van allerhande fysieke challenges; gaande van squats en sprintjes tot ‘shadow boxing’. De challenges zorgen er op hun beurt voor dat de Digimon sterker wordt en zelf evolueert. Vriendjes met een Vital Hero kunnen ook uitgedaagd worden voor een heus gevecht tussen hun wezentjes.

Het toestel kreeg ook een volledig kleurenscherm wat de Vital Hero aantrekkelijk maakt voor het grote publiek. De horloge kan gekocht worden op Amazon voor zo’n 65 euro.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.

%d bloggers liken dit: