fbpx

De eerste games verdwijnen binnenkort al van PlayStation Plus Extra en Premium

PlayStation Plus 2022 New

Sinds 23 juni 2022 steekt PlayStation Plus in een nieuw kleedje. Sindsdien zijn er drie verschillende abonnementsvormen die elk hun eigen voordelen hebben. Een overzicht van wat je mag verwachten, vind je in een handige special.

Bij het Extra en Premium-abonnement krijg je toegang tot honderden verschillende PlayStation-games die je kan downloaden of in het laatste abonnement ook kan streamen.

Nu blijkt dat na enkele dagen de eerste games al opnieuw zullen verdwijnen uit de catalogus. Eurogamer heeft ontdekt dat de PS4-game Shadow Warrior 3 al op 5 juli de Extra-catalogus zal verlaten. De PS3-game Syberia moet op 19 juli dan weer zijn plek afstaan in de catalogus van het Premium-abonnement.

Sony heeft altijd bevestigd dat de catalogi van beide abonnementen een variabel gegeven zouden zijn, maar het is wel érg snel dat deze games verwijderd zullen worden.

Bij deze geven we je nog graag mee dat er nog enkele andere, grotere, games op het punt staan verwijderd te worden. Geef deze games dus zeker voorrang als je jouw pile of shame wil wegwerken:

  • NBA 2K22 – 31 augustus 2022
  • WRC 10 – 31 augustus 2022
  • Red Dead Redemption 2 – 20 september 2022
  • Red Dead Redemption – 17 oktober 2022
  • Red Dead Redemption: Undead Nightmare – 17 oktober 2022

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: