Schrijf je in voor testprogramma Ubisoft’s Skull and Bones

Ik moest een paar keer in mijn ogen wrijven. We weten intussen dat Skull and Bones terug op het lanceringsschema van Ubisoft staat, de ontwikkelaar heeft nu een testprogramma opgezet voor het meerdere malen uitgestelde Skull and Bones.

Via social media kondigt Ubisoft het Skull and Bones Insider Program aan. Je kan je hier aanmelden. We moeten er wel bij zeggen dat de kans redelijk klein is om geselecteerd te worden. Ubisoft houdt de spelersgroep namelijk aan de kleine kant.

Skull and Bones werd oorspronkelijk aangekondigd in 2017, maar werd vervolgens vier jaar uitgesteld. Ubisoft liet eerder al weten dat de game ergens tussen 1 april 2022 en 31 maart 2023 uit moet komen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.