gamescom 2022 wordt uitgerold als fysiek én online evenement

Gamescom

Gamescom 2022 gaat door en zal zowel op de site van Keulen als wereldwijd online plaatsvinden van 24 tot en met 28 augustus. De gamebeurs kon de afgelopen twee jaar niet doorgaan vanwege de coronapandemie.

De organisatie laat in een persbericht weten dat er alles aan gedaan zal worden om besmettingen tijdens de beurs te voorkomen. Er komen digitale rijen op het fysieke evenement, de gangpaden wordt extra verbreed en het aantal verkochte tickets zal worden beperkt. Zo hoopt de organisatie extreme drukte tegen te gaan.

Naast de fysieke tickets zal er een groot online aanbod aan online tickets voorzien worden. Details over de werking hiervan zijn nog niet bekend. Op termijn moet, volgens de organisatie, Gamescom een co2-neutrale beurs worden. Er bestaat al een aangeplant Gamescom-bos bij Bayreuth. De beurs zal ook een vrijwillige donatie vragen aan de standhouders.

Gamescom vindt plaats van 24 tot en met 28 augustus.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.