GameForce, het grootste Belgische gaming event, keert terug in oktober

De lucht is opgeklaard, het virus is verdwenen (dat zeggen ze toch) dus we mogen weer buitenkomen.

 De voorbije jaren is gebleken dat gaming groter dan ooit is. Tijdens een periode waarin de wereld voor een groot stuk op slot ging, werden videogames voor velen een lichtpunt in donkere dagen.

Nu de wereld de deuren weer opent keert ook GameForce weer terug, met eindelijk een nieuwe editie en dat op een volledig nieuwe locatie. GameForce, het mekka voor de Belgische gamefan, zal immers op 1 en 2 oktober 2022 plaatsvinden in Brussels Expo, met de laatste nieuwe gametrends, technologie, esports en vele andere activiteiten.

Gedurende twee dagen zullen meer dan 15.000 gamefans Brussels Expo bestormen om daar een exclusieve eerste blik op de nieuwste games te krijgen. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor retrogames, cosplay, arcadegames, lokale ontwikkelaars, merchandise, esports en meer. Wie van games houdt, zal op GameForce sowieso zijn gading vinden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)