Check de launch trailer voor Assassin’s Creed – Dawn of Ragnarök

Assassins Creed Dawn Of Ragnarok

Dawn of Ragnarök, de derde grote uitbreiding voor Assassin’s Creed Valhalla, is nu verkrijgbaar op alle beschikbare platformen.

Dawn of Ragnarök is de meest ambitieuze uitbreiding die de franchise ooit gezien heeft én ook de eerste Assassin’s Creed-game met een tweede jaar aan content. Ook introduceert de game in het tweede jaar tal van gratis seizoensgebonden content voor alle spelers.

In Dawn of Ragnarök moet Eivor het lot omarmen als Odin, de Noorse God van strijd en wijsheid. Het dwergenrijk Svartalfheim brokkelt af en te midden van de chaos is Odins geliefde zoon Baldr gevangengenomen door de onverslaanbare vuurreus Surtr. In deze uitbreiding ontdekken spelers nieuwe goddelijke krachten terwijl ze hun legendarische Vikingsaga voortzetten door te beginnen aan een wanhopige reddingsactie in een mythologische wereld vol tegenstrijdigheden.

De uitbreiding brengt nieuwe features en content naar de game, waaronder nieuwe:

  • Krachten: spelers krijgen onder meer de kans om de krachten van hun vijanden over te nemen en te transformeren in een raaf. Zo ontdekken spelers gloednieuwe manieren om de omgeving te verkennen, maar ook om gevechten anders aan te pakken.
  • Wapens & uitrusting: spelers genieten van nieuwe wapens en uitrusting, waaronder een uniek wapentype dat speciale combo’s mogelijk maakt.
  • Vijanden: nieuwe vijanden, waaronder de vuurreuzen uit het mythische rijk Muspelheim: de Muspels, zorgen voor nieuwe gameplayuitdagingen en moedigen spelers aan om hun krachten efficiënt te gebruiken.
  • Omgevingen: Svartalfheim, het rijk der dwergen, gevuld met geheime schuilplaatsen en uitgestrekte landschappen.
  • Uitdagingen: spelers bewijzen hun vaardigheden in een nieuwe arena voor unieke beloningen.

Dawn of Ragnarök is ontworpen om verdere progressie te bieden aan bestaande spelers en wordt gezien als endgame content. Het aanbevolen powerlevel om de uitbreiding te spelen is 340, maar nieuwe spelers kunnen wel gewoon meteen de uitbreiding induiken door de stats en gear van hun personage een boost te geven. Hierdoor kunnen alle spelers meteen met de Dawn of Ragnarök content aan de slag.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)