Overwatch 2 PvP-beta op komst

Ik denk dat we vanaf heden kunnen stellen dat Overwatch 2 wel degelijk niet dood is! Die zekerheid was er geruime tijd niet, want het zag er vorig jaar niet zo goed uit voor de titel. Niemand minder dan Jeff Kaplan besloot toen namelijk het schip te verlaten én er doken een hele boel verhalen op omtrent Blizzard die helemaal niet ok waren. Hoe dan ook lijkt Overwatch 2 er wel degelijk te komen.

Want op Twitter liet Blizzard weten dat je je nu kan inschrijven voor een beta ergens eind april. Gedurende deze betaperiode, zou je aan de slag kunnen met het PvP-luik van de game in een gloednieuwe modus in vier gloednieuwe maps. Het zou gaan om een 5vs5-modus met enkele herwerkte én een nieuwe Hero: Sojourn. Inschrijven voor de beta doe je hier, al werkt het Europese luik van de inschrijving (nog) niet.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.