Het verhaal staat centraal in nieuwe Trek to Yomi-trailer

Trek to Yomi is een heel bijzonder beestje. Iets dat deze nieuwe trailer, waarin het verhaal staat, nog maar eens bewijst.

Leonard Menchari, Flying Wild Hog en Devolver Digital serveren ons de Story Trailer voor Trek To Yomi, die gisteravond werd getoond tijdens de PlayStation State of Play livestream.

Dit cinematische actie-avontuur door het feodale Japan komt in de lente van 2022 naar pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series S/X en Xbox One-platforms, inclusief Game Pass.

Als een gelofte aan zijn stervende meester, wordt een jonge zwaardvechter gezworen om zijn stad en de mensen die hij liefheeft te beschermen tegen alle bedreigingen. Geconfronteerd met een tragedie en gebonden aan plicht, moet de eenzame samurai verder reizen dan leven en dood om zichzelf te confronteren en zijn weg vooruit te bepalen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)