Capcoms Exoprimal doet me denken aan een mix tussen Anthem en Dino Crisis

Tijdens Sony’s State of Play gisterenavond kondigde Capcom een nieuwe titel aan, genaamd Exoprimal. Mijn eerste indruk? Een mix tussen Dino Crisis en Anthem, maar dan het goede van Anthem want die game had ook goede kanten.

Exoprimal wordt een volledig nieuwe IP, exclusief voor PlayStation 4 en PlayStation 5. Het concept is best aardig: Exoprimal is een actiegame die ons meeneemt naar de toekomst, een toekomst waarin dino’s het stilaan voor het zeggen krijgen op onze planeet. En daar moet iets aan gedaan worden natuurlijk.

De game staat gepland voor 2023.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)