JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R biedt een authentieke JoJo-vechtspelervaring

De enige JoJo waar ik ooit mee gespeeld heb is dat ding aan een touwtje dat je zo op en neer kan laten bengelen. Ik betwijfel echter zeer of dit te maken heeft met deze nieuwe titel die Bandai aankondigt.

Bandai Namco kondigt JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R aan, de op de animestijl gebaseerde vechtgame komt in de herfst van dit jaar naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc komt.

JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R, ontwikkeld door CyberConnect2 Co., dompelt spelers onder in een authentieke videogame-adaptatie die trouw blijft aan de tekenstijl van bedenker Hirohiko Araki en de originele Japanse VO-acteurs van de anime-serie in de hoofdrol heeft.

JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R is de grootste game ooit in de franchise, en brengt vijftig personages uit elke story arc samen. Spelers kunnen populaire gevechten uit elk verhaal ervaren en helden uit verschillende universums voor het eerst met elkaar zien interageren, spelend als Jonathan Joestar, DIO, Jotaro Kujo, Jolyne Cujoh, dochter van Jotaro en de allereerste vrouwelijke JoJo in de serie, en nog veel meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)