Valheim komt in 2023 naar Xbox, en dit najaar naar de Microsoft Store en PC Game Pass

Het minste wat je van Valheim, de viking survival game, kan zeggen is dat de game het ontzettend goed doet op Steam. Ook ik heb het spel een tijdje gespeeld en was aardig verrast. Al vind ik V Rising net nog iets plezanter, en eenvoudiger qua besturing. Maar bon, smaken en kleuren verschillen natuurlijk.

Binnenkort kunnen nog meer mensen, op verschillende platformen zelfs, deze unieke game ervaren, en hun eigen viking-avonturen beleven.

Coffee Stain en Iron Gate kondigen namelijk aan dat Valheim in het voorjaar van 2023 naar de Xbox One en Xbox Series X|S komt, en wordt toegevoegd aan Xbox Game Pass.

De nieuwe aankondigingstrailer, die werd getoond tijdens de Xbox Games Showcase Extended, onthulde ook dat de populaire Viking survivalgame binnenkort zal geïntroduceerd worden in de PC Game Pass-catalogus van Xbox, naast een lancering in de Microsoft Store, in de herfst van 2022.

Zowel de aankomende Microsoft Store als Xbox console releases zullen bij de lancering volledige crossplay ondersteuning hebben, of ze nu op Steam, Microsoft Store of console spelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)