fbpx

Neil Blomkamps Gran Turismo-filmadaptatie draait vanaf 11 augustus 2023 in de cinema

Gran Turismo 7

Neil Blomkamp die kennen we allemaal van de iconische scifi-film District 9. En stiekem hopen we nog steeds op een sequel. In afwachting echter is de man druk in de weer met een film rond Sony’s Gran Turismo-franchise, en daar hebben we vandaag meer nieuws over.

Volgens de bekende showbizz website Deadline zou de film op 11 augustus 2023 in première gaan.

Het verhaal gaat als volgt: gebaseerd op een waargebeurd verhaal maken we kennis met een tiener met unieke skills in Gran Turismo die zijn droom in vervulling ziet gaan: hij verovert een plek in een professionele Nissan-racecompetitie.

En dat is trouwens niet zo ver gezocht want zoals de Gran Turismo-fans weten organiseren Sony en Nissan reeds sinds 2008 de GT Academy-competitie, waarbij de beste Gran Turismo-spelers de kans krijgen om in echte raceauto’s te rijden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: