Killing Floor 2: Tidal Terror-zomerupdate neemt ons mee naar de diepste krochten van de oceaan…

Tripwire Interactive kondigt aan dat hun first-person shooter- en coöp-actietitel Killing Floor 2 op 14 juni een gratis Summer 2022-update krijgt, getiteld Killing Floor 2: Tidal Terror.

De nieuwe map, getiteld “Rig”, speelt zich af op een gigantisch olieplatform dat verloren is gegaan te midden van een uitgestrekte oceaan en kan worden gespeeld met de speltypen Survival, Weekly en Endless.

De Tidal Terror-update loopt van 14 juni – 12 juli 2022 en is gratis voor bestaande Killing Floor 2-spelers.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)