Bekijk de nieuwe Accolade Trailer van Vampire: The Masquerade – Swansong

Vampire: The Masquerade - Swansong

Als je op zoek bent naar een aangename, relaxe RPG-ervaring met een stevige beet, dan moet je zeker Vampire: The Masquerade – Swansong checken. Ook ik heb me vele uren vermaakt met deze game en kan hem zeker aanbevelen.

Ook onze reviewer was trouwens aangenaam verrast door deze titel, en hij was niet de enige.

Met meer dan vijftien verschillende eindes voor de hoofdpersonages en het lot van Bostons Camarilla, zal elke speler van Vampire: The Masquerade – Swansong zijn of haar eigen avontuur beleven in deze unieke, verhaalgerichte RPG.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)