De PlayStation Plus Collection-versie van Resident Evil 7: Biohazard geniet niet van gratis upgrade

Maandag bracht Capcom de current-gen versies uit voor Resident Evil 2, Resident Evil 3 en Resident Evil 7: Biohazard. Wie de PlayStation 4-versie of de Xbox One-versie van één of meer van deze games in bezit heeft, kan gratis upgraden naar de current-gen versie van de game.

Wie in het bezit is van een PlayStation 5 en PlayStation Plus, geniet automatisch van de PlayStation Plus Collection. Dit is een bundel bestaande uit negentien PlayStation 4-games waaronder Resident Evil 7: Biohazard. Spelers die deze versie van de game gebruiken, kunnen niet upgraden naar de PlayStation 5-versie van het spel. In plaats hiervan moeten ze de PlayStation 5-versie van het spel in de PlayStation Store kopen, die € 19,99 kost.

Elke upgrade naar de current-gen versie bevat 4K-ondersteuning, hogere framerates en ray tracing. Echter kunnen ray tracing en hogere framerates niet gecombineerd worden. Spelers zullen een keuze moeten maken. Daarnaast bevat de upgrade ook 3D-audio.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC vinden tijdens het spelen van een goeie RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: