De PlayStation Plus Collection-versie van Resident Evil 7: Biohazard geniet niet van gratis upgrade

Maandag bracht Capcom de current-gen versies uit voor Resident Evil 2, Resident Evil 3 en Resident Evil 7: Biohazard. Wie de PlayStation 4-versie of de Xbox One-versie van één of meer van deze games in bezit heeft, kan gratis upgraden naar de current-gen versie van de game.

Wie in het bezit is van een PlayStation 5 en PlayStation Plus, geniet automatisch van de PlayStation Plus Collection. Dit is een bundel bestaande uit negentien PlayStation 4-games waaronder Resident Evil 7: Biohazard. Spelers die deze versie van de game gebruiken, kunnen niet upgraden naar de PlayStation 5-versie van het spel. In plaats hiervan moeten ze de PlayStation 5-versie van het spel in de PlayStation Store kopen, die € 19,99 kost.

Elke upgrade naar de current-gen versie bevat 4K-ondersteuning, hogere framerates en ray tracing. Echter kunnen ray tracing en hogere framerates niet gecombineerd worden. Spelers zullen een keuze moeten maken. Daarnaast bevat de upgrade ook 3D-audio.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.