WW1 FPS Isonzo maakt releasedatum bekend met nieuwe trailer

Er zijn reeds heel wat WW2 games beschikbaar maar ook WW1 leent zich natuurlijk uitstekend tot een shooter. Naast Verdun, dat reeds een hele poos beschikbaar is, mogen we op 13 september Isonzo verwachten op pc en consoles.

In deze authentieke WW1 FPS worden je tactische vaardigheden op de proef gesteld. Strijd tussen de schilderachtige bergtoppen, ruige valleien en idyllische stadjes van Noord-Italië. De Grote Oorlog aan het Italiaanse Front wordt tot leven gewekt en tot onverwachte hoogten verheven.

Of dat effectief zo is, dat ontdekken we op 13 september.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)