fbpx

STALKER 2 officieel uitgesteld tot 2023, krijgt nieuwe in-engine trailer

S.T.A.L.K.E.R. 2: HEART OF CHORNOBYL

De jongens achter de Oekra├»nse studio die momenteel keihard werken aan S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl hebben geen sjans… Het moet immers niet eenvoudig zijn om geconcentreerd aan een game te werken als in de straten en gebouwen naast jou gevochten wordt.

En dat heeft zo zijn gevolgen natuurlijk voor de ontwikkeling van de game. Zo bevestigde de studio dat S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl zeker verschuift naar 2023. Iets wat wij zeker kunnen begrijpen in dit geval.

Om de pijn wat te verzachten heeft GSC GameWorld een gloednieuwe in-engine trailer vrijgegeven voor S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: