“Diablo 4 is een full price game, maar zal optionele cosmetics hebben”

Diablo Immortal mobile game

De Diablo IV-presentatie zag er vet uit, maar in het achterhoofd vrezen we toch dat Blizzard stiekem wat praktijken uit Diablo Immortal zal toepassen. Moeten we schrik hebben dat Diablo IV eveneens een aanslag op ons spaarvarken zal plegen?

In een reactie op deze veelgestelde vraag gaf Blizzard’s GM van de Diablo franchise, Rod Fergusson, via Twitter meer duidelijkheid:

Om duidelijk te zijn, Diablo IV is een full price game gebouwd voor PC/PS/Xbox publiek. We zijn toegewijd aan het leveren van een ongelooflijke breedte van de inhoud na de lancering, voor de komende jaren, verankerd rond optionele cosmetische items en volledige verhaal gedreven expansies.”

Dus we moeten ons dan voorlopig geen zorgen maken? Toch? Ow ja, iemand een Season Pass kopen? Oeps…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)