Resident Evil 2, Resident Evil 3 en Resident Evil 7 zijn nu verkrijgbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S

Resident Evil 7 Biohazard

In afwachting van de release van Resident Evil 4, dat origineel verscheen in 2005, op next-gen op 24 maart 2023, kunnen de fans vanaf vandaag genieten van drie verbeterde Resident Evil-games.

Op de Capcom Showcase werd bekendgemaakt dat Resident Evil 2, Resident Evil 3 en Resident Evil 7 biohazard vanaf vandaag beschikbaar zijn op PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Dit alles natuurlijk met 4K-resolutie, ray tracing, hoge frame rate en 3D audio. Deze nieuwe features bieden een betere en soepelere ervaring. DualSense haptische feedback en ondersteuning voor adaptieve triggers zijn ook beschikbaar op PlayStation 5.

PlayStation 4- en Xbox One-spelers kunnen gratis upgraden via het digitale upgradeprogramma en Smart Delivery. Vandaag verschijnen ook PC-patches voor alle drie de titels.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Resident Evil 2, Resident Evil 3 en Resident Evil 7 zijn nu verkrijgbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S'

Reacties zijn gesloten.