Schrijf je nu in voor de Closed Network Test van dino-shooter Exoprimal

Tijdens de Capcom Showcase maakte de studio bekend dat we volgende maand, in juli, een eerste kans krijgen om het op te nemen tegen zwermen dinosauriërs in Exoprimal, een gloednieuwe IP van Capcom.

Ook jij kan deelnemen aan deze Closed Network Test via Steam op pc door je te registreren via deze link.

Om spelers voor te bereiden heeft Exoprimal Director Takuo Haraoka een briefing gepresenteerd over de dynamische main gamemodus, Dino Survival. In deze multiplayer-ervaring moeten twee squads van vijf Exofighters zo snel mogelijk de bevelen opvolgen van Leviathan, de sinistere kunstmatige intelligentie achter de dino-uitbraken. Teams moeten sneller missies voltooien dan hun rivalen om te winnen, in leven te blijven en om te ontsnappen aan het dodelijke spel van Leviathan.

Een nieuwe trailer geeft alvast een hint van de objectives in Dino Survival. Dit zijn onder andere VTOL Defense, waar squads een neergestort vliegtuig moeten verdedigen van de dinosauriërs en Omega Charge, waar de Exofighters een gigantische hamer gebruiken om tegenstanders mee te verpletteren.

De video onthult ook twee nieuwe tot de tand bewapende Assault Class Exosuits. Barrage, een vlammende bommenwerper, en de met een Rail Gun uitgeruste sniper Vigilant zijn twee nieuwe van de vele futuristische robotpakken waar spelers gedurende de game tussen kunnen wisselen. Hoewel ze in sommige situaties tegenover hordes dinosauriërs staan, zijn er andere situaties waarin ze lijnrecht tegenover een andere squad staan.

Het kan zelfs gebeuren dat rivaliserende teams samen moeten werken tegen een gemeenschappelijke vijand, zoals de gestoorde Neo Tyrannosaurus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)