fbpx

Resident Evil Village Shadow of Rose-DLC komt 28 oktober, mét third person modus

Ik heb nog steeds niet durven beginnen met Resident Evil Village, meer nog, tijdens elk koopjesmoment laat ik de game links liggen. Wat ben ik toch een mietje… Gelukkig bestaan er gamers die wel ballen aan hun lijf hebben, en voor hen hebben we goed nieuws.

Shadows of Rose brengt een nieuw verhaal dat draait rond Ethans dochter Rose. Deze is inmiddels volwassen en moet zien om te kunnen gaan met haar krachten. Wanhopig om van haar krachten af te komen, treedt ze binnen in het bewustzijn van de Megamycete. Hier ontmoet ze “Michael”, een wezen dat haar hulp aanbiedt om van haar krachten af te komen. Het is ook hier dat ze een vrouw ontmoet die precies op haar lijkt, samen met een heleboel wezens en de wereld zelf die haar willen doden.

Samen met Shadows of Rose krijgt de Mercenaries-modus een upgrade met Additional Orders. Maar er is nog meer lekkers, inclusief een leuke verrassing voor gamers die houden van vrouwen met lange benen…

Samen met nieuwe levels komen er ook meer speelbare personages waaronder Chris Redfield en de enige echte Lady Dimitrescu.

Tot slot krijgt Resident Evil Village een third-person modus voor Shadows of Rose, inclusief nieuwe animaties.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Resident Evil Village Shadow of Rose-DLC komt 28 oktober, mét third person modus'

  1. Ziet er goed uit maar wacht op een prijsdaling van de komende GOLD versie, wat nog even kan duren.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: