Mario Strikers: Battle League krijgt binnenkort speelbare demo

Vanavond staat de Champions League finale, tussen Liverpool en Real Madrid, op het programma. Bij Nintendo zijn ze echter zelf bezig met het promoten van hun voetbalgame, Mario Strikers: Battle League. Vanaf 3 juni is het mogelijk om de demo enkele dagen te spelen.

Dat Mario Strikers: Battle League een demo krijgt is steeds leuk nieuws. Je kan dan op voorhand al eens kijken of de game iets voor jou is of niet. Echter zal je je moeten inschakelen, want de speeltijd is met beperkte tijdslots. Het gaat wel hier wel enkel over het online gedeelte van de demo.

Wie in het bezit is van het Nintendo Switch Online abonnement, kan de demo nu al downloaden. Spelers kunnen dan vanaf 3 juni tot en met 5 juni genieten van Quick Battle online multiplayer met vrienden of andere spelers. Tijdens deze driedaagse zullen spelers de game kunnen spelen tussen bepaalde momenten van de dag. Voor ons zal dit vooral in de nacht zijn of in de vroege ochtend.

Spelers die niet in het bezit zijn van het Nintendo Switch abonnement kunnen niet deelnemen aan het multiplayer-gedeelte van de demo. Zij kunnen zich wel richten op de offline trainingsoefeningen om alvast controle over de bal te krijgen. Het offline gedeelte is natuurlijk ook beschikbaar voor de abonnees.

Mario Strikers: Battle League is vanaf 10 juni beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.