Star Wars: KOTOR II: The Sith Lords komt naar Nintendo Switch

Een vroege Kerst? Neen, maar de Star Wars Celebration doet het er wel wat op lijken want ze blijft met cadeaus vol heuglijk nieuws strooien.

Na eerdere onthullingen van series en games Star Wars: Andor, The Mandalorian seizoen 3 en Star Wars: Jedi Survivor komt deze Knights Of The Old Republic II: The Sith Lords er ook nog bij. Ontwikkelaar Aspyr vertelde daarbij ook nog eens dat de DLC voor deze game later als gratis update verkrijgbaar zal zijn.

Deze cultklassieker die in 2004 werd uitgebracht op de originele Xbox kan je vanaf 8 juni digitaal aanschaffen voor je Nintendo Switch.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”