Star Wars Jedi: Survivor aangekondigd met eerste teaser trailer

Cal Keltis, de hoofdrolspeler uit Star Wars Jedi: Fallen Order, keert terug en hij is nog steeds geen al te beste vrienden met The Galactic Empire. Ontwikkelaar Respawn Entertainment gaf een eerste teaser trailer vrij van 1 minuut en 24 seconden.

We zien in de trailer stormtroopers marcheren door een schip terwijl we daarna in droneshot gekatapulteerd worden naar het bureau van The Grand Inquisitor zo lijkt. Hij is waarschijnlijk in het bezit van Cal’s lightsaber, die we een paar seconden later samen met BD-1 op zijn schouder zien kijken naar een mysterieze man in het water.

De nieuwe action RPG komt in 2023 naar Playstation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”