fbpx

Steam Deck gamebibliotheek tikt (voorlopig) af op 3000 speelbare games

Steam Deck

De draagbare handheld/pc van Valve is een prachtig stuk hardware ondanks klachten in het recente verleden van te luide fans en het gelimiteerd aantal speelbare games op de Steam Deck.

Over deze issues communiceert Valve dat er iedere dag hard gewerkt wordt om alles te verbeteren en te optimaliseren. Op dit moment zijn er 1565 geverifieerde en 1535 speelbare titels volgens de site SteamDB, waar kan opgezocht worden welke titels je allemaal kunt zien schitteren en spelen op je Steam Deck. Hades, Factorio en Stardew Valley zijn maar enkele voorbeelden uit het intussen absurd hoge aanbod.

De kwaliteit van deze 3000 titels varieert van spel tot spel maar zouden allemaal perfect of nagenoeg perfect moeten draaien op Valves nieuwe handheld. Vandaag werd ook de SteamOS 3.2 update vrijgegeven op de Steam Store waar alles gedetailleerd opgesomd staat. Onder andere Remote Play, te luide fans en de refresh rate werden onder handen genomen.  

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: