Bungie lanceert vandaag nieuwe dungeon in Destiny 2

Bungie lanceert vandaag een nieuwe dungeon genaamd Duality in Destiny 2. In deze nieuwe content duiken spelers in de geestenwereld van de verbannen Cabal-keizer Calus en proberen ze zijn duisterste geheimen te stelen. 

Spelers kunnen Legendary armor en wapens, een Exotic wapen en catalyst en nog veel meer verdienen in de nieuwe dungeon. Mensen die de dungeon tijdens Season of the Haunted voltooien, krijgen de mogelijkheid om de Hakke Deep Explorer Hoodie en Thoughtstealer Pin via de Bungie Store te kopen.

Spelers die de Duality dungeon willen spelen kunnen dit doen door The Witch Queen Digital Deluxe Edition of The Witch Queen Dungeon Key te kopen. Laatstgenoemde kost 2.000 Silver. Beide aankopen geven recht op zowel de Duality dungeon als een nieuwe dungeon in Season 19.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)