Jurassic World Evolution 2: Dominion Biosyn expansion aangekondigd

Het originele Jurassic World Evolution en de sequel Jurassic World Evolution 2: Dominion zijn de ideale virtuele speeltuin voor de dinoliefhebbers. Met de release van Jurassic World Dominion in het vooruitzicht kondigt Frontier een nieuwe expansion aan.

Jurassic World Evolution 2: Dominion Biosyn Expansion nodigt parkmanagers uit om zich onder te dompelen in de grootste DLC van de game tot nu toe, geïnspireerd op de epische gebeurtenissen uit de film Jurassic World Dominion.

Naast personages als Claire Dearing, Dr. Alan Grant (ingesproken door Sam Neill) en Dr. Ellie Sattler (ingesproken door Laura Dern), werken we samen met Lewis Dodgson, nu hoofd van Biosyn Genetics, in een nieuwe campagne waarin we in meerdere fasen een nieuwe onderzoekscompound moeten bouwen.

Met behulp van een gloednieuwe functie graven spelers diep in barnsteenmijnen en graven ze zeldzame genomen op om gevederde prehistorische soorten te creëren die nog nooit eerder in een Jurassic World Evolution-spel zijn gezien.

Naast het delven van barnsteen, brengt Jurassic World Evolution 2: Dominion Biosyn Expansion nog meer functies naar het spel. Onzichtbare hekken bieden een innovatieve oplossing om inwoners in bedwang te houden en te controleren, terwijl een snel transportsysteem spelers in staat stelt om personeel efficiënt door hun parken te verplaatsen.

Een reeks nieuwe prehistorische soorten zal ook voor het eerst hun weg vinden naar de game als onderdeel van de uitbreiding, waaronder twee gevederde dinosaurussen: Therizinosaurus, een felle territoriale loof-grazer met prachtig verenkleed en intimiderende gebogen klauwen; en de Pyroraptor, een intelligente roedel-jager, zo genoemd naar de eerste fossielen die werden blootgelegd door een bosbrand.

Bij deze fascinerende nieuwe soorten komen nog de oude vleeseter Dimetrodon, die uitstierf voordat de dinosauriërs verschenen, en Quetzalcoatlus, een van de grootste vliegende dieren aller tijden. Met zijn reusachtige spanwijdte en lange, scherpe snavel is dit een roofdier van de topklasse.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)