Sony houdt volgende week een nieuwe State of Play waarin het PlayStation VR2-content toont

Het is alweer meer dan twee maanden geleden dat we nog eens een State of Play hebben gekregen van Sony. Ons geduld wordt niet langer op de proef gesteld want volgende week mogen we ons aan een nieuwe editie verwachten.

Tijdens de aankomende State of Play mogen we een aantal spannende onthullingen van third-party studio’s verwachten en krijgen we een voorproefje van verschillende games die in ontwikkeling zijn voor PlayStation VR2. We zullen dus geen nieuws krijgen over God of War: Ragnarök of andere exclusieve PlayStation games.

De State of Play kan live via Youtube of Twitch gevolgd worden op 3 juni om 00:00 uur Belgische tijd.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.