Cyberpunk 2077-datalek hint naar nieuw gebied, quests en meer content

Cyberpunk 2077

Zelf moet ik nog steeds beginnen aan Cyberpunk 2077, maar gamers die het spel hebben uitgespeeld die kunnen uitkijken naar een stevige brok nieuwe content die er zit aan te komen. Dat blijkt toch uit info die online gelekt is.

Uit de info, die door dataminers werd gevonden in de code van de meest recente patch, blijkt dat de op stapel staande DLC een stevige brok content zou bevatten.

Volgens hen kunnen we rekenen op een groot nieuw gebied op de Night City-map. Het zou gaan om voorheen ontoegankelijke delen van Pacifica. Dit zou kunnen kloppen aangezien deze geruchten al een tijdje de ronde deden.

Het lek wijst ook op minstens zeven nieuwe verhaalgebonden hoofdmissies en een nieuw personage genaamd Songbird. Deze zou over de eigenschap beschikken om Johnny Silverhand, de overleden punkrocker die in V’s hoofd leeft, het zwijgen op te leggen.

Er zijn ook verwijzingen naar nevenmissies en nieuwe wereldgebeurtenissen, plus nieuwe endgame-dialogen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)