PS5-exclusive Returnal duikt op in Steam DB

Het is geen geheim dat Sony graag nog meer van zijn exclusives naar pc wil porten. Eerder gingen Death Stranding, Horizon Zero Dawn, Days Gone en binnenkort Uncharted die richting uit. Nu zou ook Returnal onderweg zijn naar pc.

Dat blijkt uit gegevens die opdoken in Steam Database onder de codenaam Oregon. In die database duiken verwijzingen op naar Atropos, de planeet waarop de game zich afspeelt, de toegevoegde coöp modus, Helios het ruimteschip en ook Tower of Sisyphus.

Meer dan aanwijzingen genoeg om aan te nemen dat Returnal binnenkort wel eens zijn opwachting zou kunnen maken op pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)