fbpx

Gerucht: Call of Duty: Modern Warfare 2 krijgt exclusieve content voor PlayStation VR2

Call of Duty Modern Warfare 2

Eind dit jaar worden we opnieuw getrakteerd op een nieuwe Call of Duty-game. Die krijgt de naam Modern Warfare 2 en volgens de laatste geruchten krijgt deze game van Infinity Ward ook een exclusieve VR-mode voor de PlayStation VR2.

Dat is alleszins een gerucht dat de wereld ingestuurd werd door WhatifGaming. Veel is er jammer genoeg nog niet bekend. Buiten het feit dat we in de virtuele huid zouden kruipen van een Tier-1 Operator en dat deze mode gratis te downloaden zal zijn voor wie de volledige game aanschaft.

Dit is te vergelijken met Jackal Assault VR, de VR-mode die Infinity Ward uitbracht voor Call of Duty: Infinite Warfare opde eerste PSVR.

Op 2 juni zendt Sony een nieuwe State of Play uit, waarin het meer zou vertellen over de games die naar de PlayStation VR2 komen. Naar alle verwachting krijgen we dan meer te zien van deze VR-mode voor Call of Duty: Modern Warfare 2.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: