Ace Combat 7: Skies Unknown Top Gun: Maverick Aircraft Set DLC nu verkrijgbaar

Ace Combat

Zoals we allemaal weten is Top Gun: Maverick nu te bekijken in de bioscopen. Het moment bij uitstek natuurlijk voor spelontwikkelaars die iets met vliegtuigen hebben om hun titels een Top Gun-tintje te geven.

Zo konden Microsoft Flight Simulator-spelers vorige week reeds aan de slag met hun gratis Top Gun-DLC.

Vandaag is het echter de beurt aan Ace Combat 7-piloten om hun Top Gun-jasje aan te trekken. De Top Gun: Maverick Aircraft Set betaalde DLC introduceert onder meer de F/A-18E Super Hornet | Top Gun: Maverick (The Boeing Company) en de F-14A Tomcat | Top Gun: Maverick (Northrop Grumman Systems Corporation), uit de film. Daarnaast is er een speciaal Top Gun: Maverick-embleem, met daarnaast als kers op de taart het legendarische “ Danger Zone “ als beschikbare achtergrondmuziek in de multiplayer-modus.

Nieuwe vliegtuigen:

  • F/A-18E Super Hornet | Top Gun: Maverick (The Boeing Company)
  • F-14A Tomcat | Top Gun: Maverick (Northrop Grumman Systems Corporation)
  • 5th Gen Fighter | Top Gun: Maverick 
  • Dark Star 
  • F-14A Tomcat
  • F/A-18E Super Hornet

Extra’s uit de film:

  • 10 emblemen, waaronder Maverick, Hangman, Payback, Rooster en Bob, naast twee logo’s uit de film. 
  • 12 Callsigns waaronder Goose, Cougar, en meer!

Muziek in de multiplayer-modus

  • “ Top Gun Anthem “ (aangepast door Keiki Kobayashi)
  • “ Danger Zone “ (aangepast door Keiki Kobayashi)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)