Haal vanaf 22 juni De Batman Ultimate Collectors Editions in huis

Batman

Yep, tot op de dag van vandaag ben ik nog onder de indruk van de nieuwste film in de Batman-serie: The Batman. Robert Pattinson ontpopt zich in de film tot een fantastische actieheld en het verhaal bleef mij, ondanks de looptijd van 3 uur, geweldig boeien.

Het is nog even wachten tot deze film op Blu-Ray te krijgen is, maar in tussentijd serveert Warner Bros de Batman-fanaten prachtige Ultimate Collectors Editions van de vorige films! Deze Collectors Editions met luxueuze metalen doos bevatten een berg aan extra’s, posters, foto’s en meer.

In 1989 én 1992 deed Tim Burton wat niemand ooit was gelukt: hij bracht Batman op een niet-komische manier tot leven op het grote doek met de iconische vertolking door Michael Keaton. Nog nooit waren superheldenfilms zo ernstig en volwassen. Daarna maken we een sprong, niet alleen van millennium maar ook van regisseur. Christopher Nolan maakte met zijn Dark Knight-trilogie het Batman-verhaal donkerder, toegankelijker, realistischer én meer hedendaags. Christian Bale droeg de mantel in 2005, 2008 en 2012 en is voor veel fans dé definitieve incarnatie van Batman. 

Elke Collectors Edition bevat volgende zaken:

  • 1 Steelbook – BD/4K
  • 1 Fotoboek met 16 pagina’s
  • 10 lobby cards
  • 2 art cards
  • 1 Batman-envelop om alles in te bewaren
  • Reproducties van 2 posters (op een 2-zijdige poster)

BATMAN (1989)

BATMAN RETURNS (1992)

BATMAN BEGINS (2005)

THE DARK KNIGHT (2008)

THE DARK KNIGHT RISES (2012)

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.