fbpx

Halo Infinite Fracture: Entrenched-event voegt coole dieselpunk armor toe

343 Industries had beloofd om voor het tweede seizoen van de Halo Infinite multiplayer te zorgen voor extra content. Iets waar er in het eerste seizoen duidelijk een gebrek aan was. Een van die eerste LTM-events is Fracture: Entrenched.

Nee, Master Chief gaat niet met de billen bloot dit event, en nee hij zal ook zijn helm niet afdoen, gelukkig maar. In tegendeel zelfs, je kan extra coole armor vrijspelen, met een coole dieselpunk look.

Zelf omschrijft de studio het als volgt: “Dig in! Fracture: Entrenched start 24 mei en brengt je Eaglestrike, de dieselpunk armor core. Verdien gloednieuwe aanpassingscontent en speel Land Grab tijdens de hele duur van het evenement. Je krijgt meer kansen om te levelen en je gratis Event Pass te verbeteren wanneer Fracture: Event later in Seizoen 2 weer terugkeert!

Je weet dus wat te doen dit weekend!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d