fbpx

Star Wars Redemption, gemaakt door fans, ziet er te cool uit

Het Star Wars-universum spreekt tot veel mensen hun verbeelding. Bij mij beperkt zich dat tot het slapen met een Chewbacca-knuffel (nee, niet mijn vrouw), het kijken van films, lezen van boeken en het spelen van de Star Wars gaames. Anderen gaan nog iets verder…

Neem nu bijvoorbeeld Star Wars Redemption, een game gemaakt door twee fans, en dat op nog geen jaar tijd. (Kunnen ze misschien bij EA iets van leren trouwens)

Het verhaal speelt zich af in het Clone Wars-tijdperk, net rond Revenge of the Sith in de Prequel Trilogy.

En het echte goede nieuws? Je kan de game NU downloaden en spelen!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: