Nieuwe info bekendgemaakt omtrent Gotham Knights

Enkele dagen geleden konden we genieten van een gameplay video van Gotham Knights. Naast deze veelbelovende video, wisten we jullie ook nog te vertellen dat de game naar alle waarschijnlijkheid samen kan gespeeld worden met drie andere spelers. Nu is er wederom nieuwe info bekendgemaakt voor Gotham Knights.

Via de officiële website van Gotham Knights, heeft Warner Bros. Games enkele belangrijke vragen beantwoord. Er werd onder andere gevraagd of er microtransacties aanwezig zouden zijn in de game, of er een mogelijkheid is om de game offline te spelen.

We kunnen jullie op bepaalde vlakken geruststellen, en via de website werd dan ook bevestigd dat er geen gebruik van microtransacties zouden plaatsvinden in Gotham Knights. Wie de game liever op zijn eentje wil spelen, ook hier geen enkel probleem. Je kan Gotham Knights perfect offline spelen. Wie echter dan weer wel van de co-op wil genieten, moet natuurlijk wel online zijn. Je zal dan ook PlayStation Plus of Xbox Live nodig hebben.

Een domper op de feestvreugde is wel dat er geen cross-play aanwezig zal zijn. Warner Bros. Games meldt ook dat er voor in de toekomst geen plannen op tafel liggen voor deze eventuele ondersteuning. Als de game bij release doet wat het moet doen op gebied van verkoopcijfers, en de vraag van de community wordt enorm groot naar cross-play, zou het wel kunnen dat Warner Bros. Games op deze beslissing terugkomt.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.