Nightwing en Red Hood staan centraal in 13 minuten durende Gotham Knights gameplay video

Als ik een superheld mocht zijn, dan was ik Batman! Als ik een superheldenlief mocht hebben, dan was dat Catwoman. Ik zou met andere woorden perfect passen in die grimmige, donkere Gotham-sfeer.

Een van de games waar we dit jaar keihard naar uitkijken is zeker ontwikkelaar Rocksteady’s Gotham Knights.

Het unieke aan deze titel is dat Gotham Knights een open-wereld RPG is die ons meeneemt naar de straten en steegjes van Gotham City, de bakermat van Batman. Het spel bevat vier speelbare personages: Nightwing, Batgirl, Robin, en Red Hood, elk met hun eigen unieke speelstijl en vaardigheden.

Het coole is ook dat ze zich door de spelwereld verplaatsen met een Batcycle en een Fast Bat. Niet zo cool als de Batmobiel maar toch cool genoeg! En natuurlijk valt er zoals in elke RPG meer dan voldoende loot te rapen om je uiterlijk aan te passen en je stats/skills te levellen.

Check dus zeker de bijna 15 minuten durende video.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)