Bayonetta 3 verschijnt nog steeds in 2022

Bayonetta 3

Met titels als Vanquish, NieR: Automata en de Bayonetta-reeks zette ontwikkelaar PlatinumGames zich helemaal op de kaart. Maar met het barslechte Babylon’s Fall kwam er toch een flinke deuk in hun imago.

Het is dan ook uitkijken naar de release van het in 2017 aangekondigde Bayonetta 3. Volgens Nintendo, uitgever van de game, zit de ontwikkeling nog steeds op schema en mogen we deze titel in 2022 verwachten.

Het is voor PlatinumGames ondertussen ook een belangrijke(re) release geworden want de studio zal vele harten trachten terug te winnen die het verloren is door Babylon’s Fall.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)